Restaurant St. Christophe
Minister Tacklaan 5
B - 8500 Kortrijk
Tel.: +32 56 20 03 37
E-mail:
BTW: BE 0460.416.537
Saint Christophe

 Beste klanten, 

 
Wij zijn gesloten van dinsdag 5 maart tot en met vrijdagmiddag 8 maart 2019! Terug open op vrijdagavond 8 maart 2019.
Liefs Sophie & Olivier

Olivier Dewulf, geboren te Kortrijk in 1981. Hij koos de richting economie-moderne talen, maar zijn culinaire interesse bleef maar duren en bracht hem tot het besluit de gastronomie te ontdekken.Bij de gebroeders Boxy's werd het een eerste grote kennismaking.Na anderhalf jaar zette hij zijn opleiding verder met 1 jaar patisserie in het gerenommeerde sterren-restaurant "Saint Christophe".Olivier vond dat het tijd werd om van de geneugten van de 'Côtes d'Azur' te proeven. In "La Bastide St.-Antoine" te Grasse (F), tweesterrenrestaurant in de guide Michelin, waar hij als 'chef de partie' werkte, vond hij voorlopig wat hij zocht.

Na 8 jaar kwam hij terug naar Kortrijk en vanaf 1 september 2007 kunt u in het restaurant "St-Christophe" gehuisvest in een statig herenhuis, genieten van zijn culinair verfijnde bereidingen en de warme ontvangst van gastvrouw Sophie.

Resoluut wordt gekozen voor topkwaliteit over de hele lijn. De keuze van de ingrediënten bepaalt voor meer dan 50 % het niveau van het eindprodukt.  We opteren voor de beste producten met een optimale bereidingswijze, zonder onnodige kunstgrepen. Wie uit eten gaat, wil de aroma's en smaken immers ten volle kunnen appreciëren. Alles wordt ter plaatse bereid, van de tappas bij het aperitief, over de verschillende soorten brood tot de zoetigheden. Het streven naar perfectie komt ook op de wijnkaart tot uiting, tal van exquise Franse en wereldwijnen maken uw gastronomische ervaring compleet. 

Er zijn drie zaaltjes aanwezig met een capaciteit van elk twintig, twintig en twaalf personen voor seminaries, banketten of familiefeesten.