Menu 15 augustus - 29 september

MENU

 € 55

extra to share:

Sashimi van Yellowfin tonijn, ceviche (min 2 pers./€ 15pp)

Coeur de boeuf Burratina/ basilicum (€15/st)

 


VOORGERECHTEN

Terrine van foie gras, chutney van mango/sinaasappel, toost, slaatje van rucola

Ijslandse langoustines XO, pâtes, dragon/tomatenboter, Zuiders .... (+€15)

Rundstartaar van Angus Grand Cru, handgesneden, aardappelfriet, daikon, Belgische 'Osciètra' kaviaar (+€10)

 

 

2° VOORGERECHT

 

Noordzeetong 'Vérilhac', Bretoense kreeft, groene kruiden (+€25)

 

 

HOOFDGERECHTEN

 

Mieral eend, geroosterd, gevogeltejus, tijm/bramen, Tapa Bomba

Hartkalfszwzerikje, krokant, Banyuls, aardappel, jonge spinazie, truffel (+€15)

'Catch of the day', int groen', jus van Bouchot mosseltjes (+€10)

 

DESSERT

 

Citroen/meringue/sinaasappel/limoncello

Sugar & Sweet

Onze geselecteerde kaaskar 'Sophie', notenbrood, chutney (+€15)

 


Koffie/thee met sweets € 7
 


wijnarrangement + € 25 / €30

Driver Seats drinks + € 20

Non alchohol botanical coktail € 15/glas

Glaasje Madeira bij de kaas € 10/€ 20

Niksmouth 'Vermouth' bij het dessert € +€15

 


Vanaf 7 personen vragen wij vriendelijk om een vast menu op te stellen.


 




 

Deze website maakt gebruik van cookies De website van Restaurant Saint-Christophe gebruikt functionele cookies. In het geval van het analyseren van websiteverkeer of advertenties, worden ook cookies gebruikt voor het delen van informatie, over uw gebruik van onze site, met onze analysepartners, sociale media en advertentiepartners, die deze kunnen combineren met andere informatie die u aan hen heeft verstrekt of die zij hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun diensten.
Toon details Verberg details
Selectie toelaten Alle cookies toelaten