Menu februari 2025

MENU

 € 55

vanaf 18 februari 2025

 

extra to share:

Terrine van foie gras/notenbrood/chutney to share (€35/2p)

Croque van 'pulled' bressekip / pecorino / wintertruffel (€ 22/4st)

 


VOORGERECHTEN

Cappuccino vd 1° witte asperges, zwarte truffel, crème van waterkers (+€ 10)

Grote Ijslandse langoustine, 'Coeur de Boeuf' tomaat, parelcouscous, courgette, kruidendressing (+€ 20)

12 uur gegaard 'Crispy' Ibérico buikspek, aardappelmousseline, bouillon

 

 

2° VOORGERECHT

 

Coquille St Jacques 'à la plancha', kervelwortel, 'vin jaune', paddenstoeltjes, wintertruffel, 'lardo di colonnata'  (+€25)

 

 

HOOFDGERECHTEN

 

Californisch 'Angus beef'(7 weken rijping), gemarineerd, gegrild, pepersaus, tartiflette aardappel/ pecorino/ slahart/ ras al hanout (per 2 pers. € 35) NOSTALGIE

Splendid shot, tapa bomba, zandwortel, eigen jus

Skrei 'Line Catch', Noorse Fjörden, vermicelli van prei, beurre blanc, gedroogde Belgische kaviaar (+€ 10)

 

DESSERT

 

Chocolade / Hazelnoot/ 'Bourbon' vanille

Sugar & Sweet

Onze geselecteerde kaaskar 'Sophie', notenbrood, chutney (+€20)

 


 

Per Tafel

 

 

 



 




 

Deze website maakt gebruik van cookies De website van Restaurant Saint-Christophe gebruikt functionele cookies. In het geval van het analyseren van websiteverkeer of advertenties, worden ook cookies gebruikt voor het delen van informatie, over uw gebruik van onze site, met onze analysepartners, sociale media en advertentiepartners, die deze kunnen combineren met andere informatie die u aan hen heeft verstrekt of die zij hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun diensten.
Toon details Verberg details
Selectie toelaten Alle cookies toelaten