MENU starting 4/11


€ 55

VOORGERECHT - HOOFDGERECHT - DESSERT

 

starting 4th nov

 

 

amuses

 

Extra to share:

Platte Zeeuwse oester / oosterschelde (€ 38/6st)

Terrine van foie gras 'Olivier', chutney, noten/rozijnen toost (€ 30/2 pers)

 

 

Voorgerecht


2 x Sint Jakobsnootjes / carpaccio / gebakken coquille St Jacques/ wintertruffel: knolselderij (+€15)

of

Verse kikkerbillen 'Anbérieux en Dombes'/eekhoorntjesbrood/ cremeux (+€ 10)

of

Varkenswangetjes/ traag gegaard / violet raap / morieljes


 

 

2° Voorgerecht


1/2 Europese kreeftenstaart / lardo di colonnata/ kruidenmix/ dragonboter (+€ 30)



 

Hoofdgerecht


Hertenkalffilet/ Doyenné du Comice peertjes / Brusselse spruitjes/ wildjus (+€ 15)

of

Fazant 'fine Champagne'/ Baby-witlof/ 'Pommes Dauphins' (per 2 p/ +€25)

of

'Catch of the day'/ aardappelmousseline/ beurre blanc/ wintergroen

 

 

Dessert

 

Tiramisu but different

 

of

 

Sugar & Sweet

 

of

 

Onze geselecteerde kaaskar 'Sophie', notenbrood, chutney (€20)

 

bijhorend glaasje Madeira €10/€20 bij de kaas

of

Digestief/likeur bij het dessert  €14

 

Koffie /  Thee met sweets € 8

 

Wijnarrangement € 25/€30

Driver Seats drinks € 20

Non-alcohol Botanical Cocktails €15/glas

of ontdek onze wijnkaart

 

vanaf 7 personen vragen wij vriendelijk om zelfde voorgerecht en zelfde hoofdgerecht te bestellen voor het ganse gezelschap

 


 
Deze website maakt gebruik van cookies De website van Restaurant Saint-Christophe gebruikt functionele cookies. In het geval van het analyseren van websiteverkeer of advertenties, worden ook cookies gebruikt voor het delen van informatie, over uw gebruik van onze site, met onze analysepartners, sociale media en advertentiepartners, die deze kunnen combineren met andere informatie die u aan hen heeft verstrekt of die zij hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun diensten.
Toon details Verberg details
Selectie toelaten Alle cookies toelaten